Gezocht, acteurs en actrices

Beste Toneelvrienden,

Bij deze willen we een oproep doen aan alle toekomstige acteurs en actrices.

Zie je het zitten om mee te spelen in een dynamisch en gezellig toneelgezelschap neem dan contact met ons op. Onze voorstellingen (8 tot 9 keer) vinden elk jaar plaats in oktober en november in de parochiezaal van Rosselaar, gemeente Balen. Voor meer informatie kan je terecht op deze website of door met ons contact op te nemen via het contactformulier of door te mailen naar bestuur@toneelkringhulsen.be

Is toneel je passie, bent je op zoek naar een leuke en gezellige vrijetijdsbesteding, wilt u meedraaien in een enthousiast team? Neem dan nu contact met ons op en voel eind dit jaar de voldoening die je krijgt na het applaus van een volle zaal waar jij de ster van de avond was.

Wie weet tot binnenkort,

Toneelkring Hulsen