Alles uit… Behalve het licht!

Alles uit... behalve het licht!

De nieuwe dolle klucht van Toneelkring Hulsen, gegarandeerd een avond vol vermaak en lachen verzekerd.

In de showroom van de exclusieve bontzaak “Picquer, Picquer & Verdonck” heeft de ene zaakvoerder, Fons Verdonck, alle moeite van de wereld om de amoureuze uitspattingen van de andere zaakvoerder, Albert Picquer, bij te houden. Hij krijgt de opdracht om een magnifieke bontmantel aan een fractie van de prijs te verkopen aan de man van de maitresse van Mr. Picquer. Op die manier wil hij de lieve jongedame in zijn bed krijgen.

Alles loopt nog goed tot de man van de maitresse een heel ander plan in gedachten heeft. Van dan af volgen de gebeurtenissen mekaar in een razend tempo op. Fons Verdonck is hoe langer, hoe meer de dupe van de hele zaak. Achterdochtige echtgenotes, ontkleedpartijtjes en half naakte dames zijn enkele ingrediënten van deze dolle klucht. En bovendien vliegen de kleedjes en het ondergoed door de lucht.

Want…alles gaat uit, behalve het licht…