Toneelkring Hulsen gaat door met toneel!!

Toneelkring  Hulsen gaat door met toneel!!!

Beste toneelliefhebbers, zoals jullie misschien weten is het doek na 40 jaar toneel voor Toneelkring KWB Hulsen definitief gevallen, maar……
Door het grote enthousiasme van de toneelspelers en diverse andere mensen is het ons echter gelukt om een doorstart te maken met het toneel en gaan we zelfstandig verder onder de naam “Toneelkring Hulsen”. Vanaf 2 maart 2016 zijn wij een vereniging zonder winstoogmerk.
Ook dit jaar zullen we er zorg voor dragen dat er weer verschillende hilarische opvoeringen ten tonele worden gebracht in de Parochiezaal St.-Hubertus te Hulsen, noteer alvast een van de datums (klik hier) in je agenda.
Binnen enkele weken zullen we bekend maken met welk stuk we dit jaar komen, maar het belooft een knotsgekke avond te worden waarbij men veel kan lachen onder het genot van een drankje en een hapje. Wilt u op de hoogte blijven van Toneelkring Hulsen, laat dan hieronder uw e-mailadres achter of ga naar onze contactpagina.

Tot binnenkort,
Toneelkring Hulsen